Volvo XC90 från Bo

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 omdömen Stockholm 1x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Bo

Bilägare

Om bilen

Vi har en väldigt snygg, statusfylld, fin, stor, kraftig, rymlig, stark (6 cyl, ca 300 hk), fyrhjulsdriven, 7-sits, välskött och praktisk bil, som vi bara använder själva, väldigt få stunder och tillfällen. Vi tycker att den är för dyr och fin för att inte användas mer, därför vill vi att den hyrs ut, varvid vi även får tacksamma intäkter för att bekosta dess drift och berättigande i vår ägo. Bilen finns för det mesta stationerad i Karlshamn eller Norrtälje, så skicka ett meddelande för lämplig

Bra att veta
Bensin
Automat
7 Säten
Årsmodell 2005
100 fria kilometer per dag
+ KM 2.50 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Dubbdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Utrustad med Volvos original stora ljudsystem med CD-växlare. Reservdunk och vissa övriga säkerhetsutrustningar ingår. Tillval av Takbox och Dubbade vinterhjul är möjligt mot tillägg och tidig överenskommelse. Ställtiden för bilen, dvs tid från bekräftad hyrestid, är en vecka. Normalleverans är hämtning Odenplan, Vasastan, Stockholm.

Bilens plats

Hej, jag heter Bo

Verifierad användareMedlem sedan 17 mars 2018

Bilägare

Stor, fin 7-sitsig Volvo XC90, grå metallic med ljus skinnklädsel, Volvo original navigator och dragkrok. För info skicka SMS till 0735350000, även om Ni skriver i formuläret här i appen, så jag kan svara fort. Vi har en väldigt snygg, statusfylld, fin, stor, kraftig, rymlig, stark (6 cyl, ca 300 hk), fyrhjulsdriven, 7-sits (valbart 2-7 säten framme, beroende på hur mycket lastutrymme man önskar), välskött och praktisk bil, som vi bara använder själva, väldigt få stunder och tillfällen. Vi tycker att den är för dyr och fin för att inte användas mer, därför vill vi att den hyrs ut, varvid vi även får tacksamma intäkter för att bekosta dess drift och berättigande i vår ägo. Bilen finns för det mesta stationerad vid Odenplan i Vasastan i Stockholm, men mer ofta i Norrtälje, så skicka ett meddelande för lämplig plats att hämta och lämna åter bilen. Många gånger så kan jag köra bilen till Er, för att underlätta.

Svarsfrekvens100 %
Uthyrd1x

0 omdömen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Porsche Boxster

750 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Lexus IS 250

785 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

BMW 520d

800 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Land Rover Range Rover

775 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )