Genom att hyra ut din bil hjälper du andra och gör världen till en bättre plats

Den genomsnittliga bilen står still 23 timmar per dag.

Genom oss är du försäkrad

Tack vare If kan vi erbjuda europas bästa bildelningsförsäkring. Den ligger som ett extra lager på din privata försäkring och täcker om någonting skulle hända under hyresperioden.

Läs mer om vår försäkring

Du bestämmer

Som bilägare bestämmer du själv vem som du vill hyra ut din bil till och när. Du sätter också själv ett dagspris och tillgägnligheten på din bil.

Pris

Vi hjälper dig med att sätta en pris men i slutändan väljer du själv vad du vill att det ska kosta för andra att hyra din bil.

Tillgänglighet

Via din tillgänglighetskalender kan du välja precis när din bil är tillgänglig för uthyrning och inte.

Omdömen

Tillsammans bygger vi ett tryggt community. Genom att betygsätta hyrestagare och bil-ägare hjälps vi åt att ge en transparent bild av hur uthyrningen var.

Din bil är försäkrad av

Oroa dig inte, SnappCar är säkert. Alternate Text

Det är viktigt för oss att vår plattform kan användas utan att man ska behöva oroa sig. För att säkerställa en säker plattform gör vi följande säkerhetskontroll

Verifiering av hyrestagare

Vem som helst kan inte hyra din bil. Innan hyrestagare kan skicka förfrågningar måste de säkerställa sin identitet genom att ladda upp en bild på sitt körkort.

Manuell kontroll

I tillägg till detta utför vi även manuella kontroller.

Vårt betygsystem

Att hyra ut sin bil till en främling kan kännas lite olustigt. Därför har vi ett betygsystem där hyrestagare och bilägare kan betygsätta varandra efter avslutad hyresperiod. Detta ger våra användare en bättre bild av vem de hyr ut till eller hyr av.

Nolltolerans policy

Vi vill bara ha pålitliga medlemar på vår plattform. I de ytterst få fall där någon missköter sig, avvaktiverar vi kontot.

Var med och bidra till ett mer miljömässigt hållbart europa

SnappCar vill minska antalet bilar i Europa med 1% år 2020. Ju fler bilar vi delar med varandra desto färre nya bilar behövs. Minskad biltillverkning leder till lägre co2 utsläpp och därför ett mer miljömässigt hållbart samhälle.

Några frågor?

Besök gärna vårt hjälpcenter eller kontakta vår community support.