Volvo 945 GL from Morgan

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Tyresö 1x rented out Owner

Rental by Morgan

Owner

About the car

Bilen hämtas och lämnas vid Brandstationen om inget annat överenskommits. Fordonet är normalt parkerad i garage med endast en nyckel. Volvo 945 GL En gammal klassiker som går som tåget på landsvägskörning och är ingen racerbil. Du har en mindre kudde att sitta på i förarsätet som numera är lite grann nedsuttet. OBS ibland kan hastighetsmätaren krångla men den brukar bli normal igen efter ett tag. Typiskt för den modellen enligt verkstaden som bytt ut alla skivbromsar, bromsok, bränslesystem och kopplingen till nytt förra året 2018. Tanka helst 98 oktan men den fungerar även på 95 oktan men drar då något mer i bränsle. Bra lastöglor i lastutrymmet med gummimatta och ett rep för att fixera lasten, lastgaller som fälls ner från innertaket. Spännband finns av olika kvalitet och storlekar. Några skavanker speciellt höger bakskärm lite skrapad, se bild. Annars enbart en patina lack som gör att den ser lite ljusare ut än vanligt. Sommardäck på magnesiumfälgar och vid behov vinterdäck på plåtfälgar. Om bilen ska kunna hyras utan personlig överlämning av nycklar krävs en deposition motsvarande värdet, vilken återbetalas eller löses senast 3 dagar efter återlämnandet. Vid hyrestillfälle med utlandsvistelse skall även här en deposition säkerställas innan hyresavtalet är giltigt.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 1992
100 free KM's per day
+ KM 1.50 kr per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

IPad med blåtand för navigering placerad på framrutan med laddsladd, flera extra usb uttag och dubbla ciggaret uttag för ström, rökning absolut ej tillåten i bilen. Akut kitt för plåster och sårförband om man gjort sig illa under resan av någon anledning. Bra lastöglor i lastutrymmet med gummimatta och ett rep för att fixera lasten, lastgaller som fälls ner från innertaket.

Car location

Hi, I am Morgan

Verified userMember since Jan 3, 2016

Owner

Vi är en familj med flera barnbarn och reser en del för att hälsa på alla så ofta vi kan. Eeva är min kartläsare och har räddat oss från många u svängar...numera är bilen utrustad med iPad karta! Nu blev det Volvo..945 med nya bromsar runt om, ny kamrem, ny koppling och hjullager och nya Michelin sommardäck.

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

User Aug 28, 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
A little late, but could keep it longer, so all good (: Was a pleasure! Anytime again.

Trailergruppen/Tgab Lv1000

398 kr per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford Focus

375 kr per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Sharan 2.0 TDI

400 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen T-Roc

400 kr per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )