Volvo 945 GL van Morgan

(*) (*) (*) (*) (*) 1 beoordelingen Tyresö 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Morgan

Verhuurder

Over de auto

Bilen hämtas och lämnas vid Brandstationen om inget annat överenskommits. Fordonet är normalt parkerad i garage med endast en nyckel. Volvo 945 GL En gammal klassiker som går som tåget på landsvägskörning och är ingen racerbil. Du har en mindre kudde att sitta på i förarsätet som numera är lite grann nedsuttet. OBS ibland kan hastighetsmätaren krångla men den brukar bli normal igen efter ett tag. Typiskt för den modellen enligt verkstaden som bytt ut alla skivbromsar, bromsok, bränslesystem och kopplingen till nytt förra året 2018. Tanka helst 98 oktan men den fungerar även på 95 oktan men drar då något mer i bränsle. Bra lastöglor i lastutrymmet med gummimatta och ett rep för att fixera lasten, lastgaller som fälls ner från innertaket. Spännband finns av olika kvalitet och storlekar. Några skavanker speciellt höger bakskärm lite skrapad, se bild. Annars enbart en patina lack som gör att den ser lite ljusare ut än vanligt. Sommardäck på magnesiumfälgar och vid behov vinterdäck på plåtfälgar. Om bilen ska kunna hyras utan personlig överlämning av nycklar krävs en deposition motsvarande värdet, vilken återbetalas eller löses senast 3 dagar efter återlämnandet. Vid hyrestillfälle med utlandsvistelse skall även här en deposition säkerställas innan hyresavtalet är giltigt.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1992
100 vrije KM's per dag
+ KM 1.50 kr per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

IPad med blåtand för navigering placerad på framrutan med laddsladd, flera extra usb uttag och dubbla ciggaret uttag för ström, rökning absolut ej tillåten i bilen. Akut kitt för plåster och sårförband om man gjort sig illa under resan av någon anledning. Bra lastöglor i lastutrymmet med gummimatta och ett rep för att fixera lasten, lastgaller som fälls ner från innertaket.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Morgan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 3 jan. 2016

Verhuurder

Vi är en familj med flera barnbarn och reser en del för att hälsa på alla så ofta vi kan. Eeva är min kartläsare och har räddat oss från många u svängar...numera utrustad med iPad karta! Eftersom vi ibland bara åker på romantisk helg behöver vi ingen jättebil alla gånger varför Snapp Car verkar vara mer vår grej varför vi sålde vår 7 sitsiga ( bil). Nu blev det Volvo..

Auto verhuurd1x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

User 28 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
A little late, but could keep it longer, so all good (: Was a pleasure! Anytime again.

Peugeot 307

275 kr per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus

320 kr per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Nissan Qashqai

300 kr per dag

(*) (*) (*) (*) (*)