Opel Mokka from Jeanethe

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Bro 0x rented out Owner

Rental by Jeanethe

Owner

About the car

Detta är en ren elbil, 33 mil under gynnsamma sommarförhållanden och i övrigt drar kyla och motvind (och om du brassar på med kokhet kupévärme likväl AC😉) ner på milen som du säkert hört/läst. Snabbladdning ger 80 % av batteriet på dryga halvtimmen och snabbladdare finns det bra appar som guidar dig till var de finns. Laddkabeln ligger i bagageutrymmet. Bilen har gått under 500 mil, så den är jättefräsch. Inga djur är tillåtna då jag är allergisk! Trängselavgift betalas via swish vid utcheckning. Bilen är utrustad med vanlig nyckel (såklart 🔑! 🙃) och (förhoppningsvis snart också nyckelfri öppning, så då behöver du bara boka och hämta/öppna bilen på plats med appen...).

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2021
100 free KM's per day
+ KM 2.00 kr per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Förarstolen har inbyggd massage funktion för svank och nedre ryggslut - sååååå beroendeframkallande! 👌 Givetvis säkerhetsfunktioner som t ex automatisk inbromsning och filhållningsassistent. Vintertid kör elbilen hälften av full-laddade mil: dvs du kan köra ca 15 mil innan du måste ladda på egen bekostnad.

Car location

Hi, I am Jeanethe

Verified userMember since Feb 13, 2022

Owner

Hej där, jag värnar miljö och hållbarhet som både arbets- och privatlivsmotto och köpte mig därför en splitterny, lite uppstudsig, suv-elbil hösten 2021 - mitt motto får mer tyngd genom delningstjänsten såklart👍! Och en husbil som drar 'snål-ekonomiskt' med bränsle vid rätt kör-stil för den äventyrliga hyraren:-).

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )