Så funkar det

I Sverige finns nästan 5 miljoner bilar som står parkerade i genomsnitt 23 timmar om dygnet. Onödigt, eller hur? SnappCar för samman bilägare och människor i behov av bil. Grundprincipen är att hyrestagare lämnar tilbaka bilen i samma skick och bensinnivå på adress och tid angivet av bilägaren. Både hyrestagare och bilägare är försäkrade via If.

Helförsäkring
Vägassistans 24/7
Garantier och villkor
Prisvärt

1: Hitta en bil i närheten

Sök på gata eller ort för att se alla bilar i närheten. Skicka förfrågan till en eller flera bilägare. Som ny medlem utan historik är det viktigt att du fyller i profilbild och berättar vem du är. För din första hyra är det också bra att fråga i god tid innan. Då får du snabbare och bättre svar samt tillgång till mycket fler bilar.

2: Hyr en bil och kör iväg!

När bilägaren har accepterat får du meddelande om att betala och bekräfta bokningen. Du möter sedan upp bilägaren på plats som lämnar över nycke. Hyr du en bil med digital nyckel sköts allt via appen utan möte med bilägaren. När du hämtar upp bilen noteras bilens skick samt att bilder tas på bilen som trygghet för dig som hyrestagare. Din betalning släpps först till bilägaren ett par dagar efter bokningen avslutas.

Helförsäkring

Vägassistans 24/7

Garantier och villkor

Prisvärt

Vårt mål för 2022:
5 miljoner färre bilar i Europa

Dela bil.
Bidra till färre nya bilar på våra vägar.