Volvo 945 GL från Morgan

(*) (*) (*) (*) (*) 1 omdömen Tyresö 1x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Morgan

Bilägare

Om bilen

Bilen hämtas och lämnas vid Brandstationen om inget annat överenskommits. Fordonet är normalt parkerad i garage med endast en nyckel. Volvo 945 GL En gammal klassiker som går som tåget på landsvägskörning och är ingen racerbil. Du har en mindre kudde att sitta på i förarsätet som numera är lite grann nedsuttet. OBS ibland kan hastighetsmätaren krångla men den brukar bli normal igen efter ett tag. Typiskt för den modellen enligt verkstaden som bytt ut alla skivbromsar, bromsok, bränslesystem och kopplingen till nytt förra året 2018. Tanka helst 98 oktan men den fungerar även på 95 oktan men drar då något mer i bränsle. Bra lastöglor i lastutrymmet med gummimatta och ett rep för att fixera lasten, lastgaller som fälls ner från innertaket. Spännband finns av olika kvalitet och storlekar. Några skavanker speciellt höger bakskärm lite skrapad, se bild. Annars enbart en patina lack som gör att den ser lite ljusare ut än vanligt. Sommardäck på magnesiumfälgar och vid behov vinterdäck på plåtfälgar. Om bilen ska kunna hyras utan personlig överlämning av nycklar krävs en deposition motsvarande värdet, vilken återbetalas eller löses senast 3 dagar efter återlämnandet. Vid hyrestillfälle med utlandsvistelse skall även här en deposition säkerställas innan hyresavtalet är giltigt.

Bra att veta
Bensin
Manuell
5 Säten
Årsmodell 1992
100 fria kilometer per dag
+ KM 1.50 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Vinterdäck
Takbox
Övriga tillbehör

IPad med blåtand för navigering placerad på framrutan med laddsladd, flera extra usb uttag och dubbla ciggaret uttag för ström, rökning absolut ej tillåten i bilen. Akut kitt för plåster och sårförband om man gjort sig illa under resan av någon anledning. Bra lastöglor i lastutrymmet med gummimatta och ett rep för att fixera lasten, lastgaller som fälls ner från innertaket.

Bilens plats

Hej, jag heter Morgan

Verifierad användareMedlem sedan 3 jan. 2016

Bilägare

Vi är en familj med flera barnbarn och reser en del för att hälsa på alla så ofta vi kan. Eeva är min kartläsare och har räddat oss från många u svängar...numera är bilen utrustad med iPad karta! Nu blev det Volvo..945 med nya bromsar runt om, ny kamrem, ny koppling och hjullager och nya Michelin sommardäck.

Uthyrd1x

1 omdömen

(*) (*) (*) (*) (*)

User 28 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
A little late, but could keep it longer, so all good (: Was a pleasure! Anytime again.

Trailergruppen/Tgab Lv1000

398 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mitsubishi Grandis

400 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Splash

275 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus

410 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )