Volkswagen Sharan 2.0 TDI from Jonas

(*) (*) (*) (*) (*) 9 reviews Knivsta 9x rented out Owner

Rental by Jonas

Owner

About the car

Jag har hyrt ut länge och väl, så en trygg och smidig uthyrning utlovas! Andra bilen jag har på snappcar. Svarar alltid. 15 min promenad från Knivsta station. Kan även hämta upp efter överenskommelse. Alltid ledig gratis parkering om du kommer med bil. Köra UTOMLANDS inte tillåtet, men fråga innan bokning. Undantag görs ibland. Rökning och HUSDJUR är inte tillåtet i bilen och all sanering på grund av det bekostas av den som hyr och är dyrt. Undantag för vissa djur KAN finnas. Hör av er innan och fråga i så fall. Låga mil. 2018 års modell. Alltid välservad. Riktigt bra däck. Dubbat på vintern. Bilen är jättepraktisk och smidig för upp till 7 personer. Bakersta radens 2 platser är individuellt nedfällbara med enkelt handgrepp och försvinner då ner i golvet så man får ett stort plant lastutrymme. De platserna längst bak brukar vara favoritplats för barnen. Det är mer plats än i många andra 7-sitsiga. Speciellt i jämförelse med SUVar. När alla säten är uppfällda är bagageutrymmet ganska litet. 2 pulkor eller 1-2 resväskor får då plats. 6 platser och man lär få med 3-4 resväskor. Vid 5 sittplatser är lastutrymmet enormt. Sidokrockgardinerna går hela vägen bak. Isofix på alla säten, även de 2 längst bak. Ja förutom på förarplatsen då ;-P Rails på taket så att det är möjligt att ha takbox. 2wd 150hk diesel. Drar runt 0.6l/mil. Diesel-Webastovärmare med fjärr (fantastiskt för kyliga dagar) . Panorama, öppningsbar. Elbaklucka. Android auto, Apple carplay, mirror link. Kurvljus. Låg bullernivå. Xenonljus. Backkamera, dynamisk farthållare. Elstol förare. Talstyrning. Lane assist, med mera. Vid B-kort, max total vikt för släp: 960kg Utökat B-kort: 1710kg Max (BE, etc): 2200kg 100kg kultryck. Finns ett cykelställ för 4 cyklar att hyra som inte ingår i hyran av bilen. Bilen lämnas och hämtas städad. Babyskydd/Barnstol/kuddar i olika storlekar finns att låna gratis.

Good to know
Diesel
Automatic
7 seats
Year of manufacture 2018
200 free KM's per day
+ KM 2.00 kr per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

2wd 150hk diesel. Webastovärmare med fjärr. Android auto, Apple carplay, mirror link. Talstyrning. Panorama, öppningsbar. Elbaklucka. Kurvljus. Xenonljus. Backkamera, dynamisk farthållare. Elstol förare. Autobroms. Lane assist, med mera.

Car location

Hi, I am Jonas

Verified userMember since Jan 3, 2016

Owner

Hej! Jag och min familj bor i Knivsta. Eftersom jag mest cyklar eller åker motorcykel så står bilen mest stilla. Och det är ju bara korkat. Man måste våga lita på att folk är ärliga och skötsamma också, tänker jag. Så vi får väl se hur det går. Förutom själva bilen så hyr jag även ut en stor cykelhållare för bilen som tar upp till 4 cyklar. Den är fällbar så att man kommer åt bakluckan utan att behöva montera av stället. Thule Velocompact heter den. Kvalitetspryl! Den är laglig också eftersom den har egna bromsljus/blinkers/skylt. Hyrs ut via Hygglo. Om du registrerar ett nytt konto på Hygglo så kan du använda koden grön-hund-148h för att få 50kr att hyra för (och samtidigt får jag också en slant). Så jag hoppas du hittar något du kan hyra, eller så får du bara ha en fantastisk dag! Vänliga hälsningar Jonas

Response rate83 %
Rented out24x
Response time Less than 1 hour

9 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jaime Jun 27, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
The user only left a rating

Jon Jun 23, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Martin Jun 11, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Smidigt och trevligt

Stefano Apr 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Johnny Feb 12, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Supersmidigt, jättebra värd och skön bil