Volkswagen Passat from Dan

(*) (*) (*) (*) (*) 31 reviews Solna 36x rented out Owner

Rental by Dan

Owner

About the car

Fräsch, rymlig, stark och bränslesnål kombi med premiumpaket. Skön att åka långt i, stor nog att frakta möbler med. Logisk och enkel instrumentpanel tillsammans med automatlåda och fyrhjulsdrift gör bilen lättkörd. Har du kört t.ex. en Volvo innan så kommer du att känna igen dig. Stort lastutrymme, fällbara säten, genomlastningslucka och extra lastnät som även går att montera med fällda baksäten. Om du vill köra miljövänligt går det bra att tanka HVO100 förnybart biodrivmedel för riktigt låga utsläpp. Bilen servas enligt tillverkarens intervaller. Utrustad med bland annat dragkrok, backkamera och parkeringssensorer bak och fram samt farthållare. Det finns två bälteskuddar som följer med vid hyra. AUX och Bluetooth-koppling för telefon. Bilen har boendeparkering för hela Solna, och dubbfria vinterdäck under vintersäsongen. Takbox 430 L Packline BX Stream XL, 220 cm lång finns som tillbehör vid helghyra, 400 kr eller veckohyra 700 kr, därefter 100 kr per dag. I priset ingår montering och avmontering före och efter hyresperioden. Hyra av takbox måste bekräftas innan bokningen. Trängselavgift och parkeringsavgifter betalas via Swish efter utcheckning. Rökfri bil som gått 13000-14000 mil. Bilen har Keyless-funktion så du låser/låser upp bilen enkelt med SnappCar-appen, och du checkar själv ut och in bilen när det passar dig. Nyckeln ligger i handskfacket och bilens exakta position syns i appen. Återlämnas på boendeparkering i Solna, Råsunda på parkering som är giltig i minst 48h. Djur är tillåtna men ENDAST i bagageutrymmet och under förutsättning att de inte hårar, klöser eller lämnar andra spår eller doft. Du kan förvänta dig en städad och fräsch bil invändigt och oftast även tvättad utvändigt. Det går också bra att utan kostnad använda biltvättsabbonemanget om det behövs, t.ex efter en längre hyra. Det gäller på OKQ8 - kör bara fram till tvätten så släpps du in då tvätten läser av registreringsnumret. OBS att biltvätt INTE funkar med takbox.

Good to know
Diesel
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2014
100 free KM's per day
+ KM 2.50 kr per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Fyrhjulsdrift Värmare Tonade rutor bak Genomlastningslucka Farthållare Parkeringssensorer Backkamera Backstartshjälp Bluetooth Bälteskuddar (2)

Car location

Hi, I am Dan

Verified userMember since Jan 3, 2016

Owner

Pappa i familjen som hellre cyklar än åker bil varför vår fina Passat inte behöver jobba så mycket. Så då delar vi gärna med oss av den i en härlig win-win där vi hoppas att våra hyrestagare får en finfin bilupplevelse till en bra peng.

Response rate100 %
Rented out36x

31 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Mikael Jan 18, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Spolarvätska var nästan slut när vi hämtade bilen. Vi har inte fyllt på men däremot har vi tankat helt fullt trots att det inte var fulltankat vid start. Vi är nöjda med bilen. Fungerade bra. Mvh Mikael Östlund

Gustaf Dec 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Lysande! Både bil och uthyrare

Nils Nov 12, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Bra bil, smidigt med nyckellös-funktionen, och bra kommunikation från Dan som hyr ut. Rekommenderas!

Mewael Nov 1, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
The user only left a rating

Abdelaali Oct 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Fiat 500

350 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai i30 CW

379 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Prius

399 kr per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Saab 9-3

440 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)