Volkswagen Passat från Dan

(*) (*) (*) (*) (*) 5 omdömen Solna 8x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Dan

Bilägare

Om bilen

Fräsch, rymlig, stark och bränslesnål kombi med premiumpaket. Skön att åka långt i, stor nog att frakta möbler med. Logisk och enkel instrumentpanel tillsammans med automatlåda och fyrhjulsdrift gör bilen lättkörd. Har du kört t.ex. en Volvo innan så kommer du att känna igen dig. Stort lastutrymme, fällbara säten, genomlastningslucka och extra lastnät som även går att montera med fällda baksäten. Utrustad med bland annat dragkrok, backkamera och parkeringssensorer bak och fram samt farthållare. Det finns två bälteskuddar som följer med vid hyra. AUX och Bluetooth-koppling för telefon. Bilen har boendeparkering för hela Solna. Trängselavgift och parkeringsavgifter betalas via Swish efter utcheckning. Rökfri bil som gått 10000-11000 mil. Bilen har Keyless-funktion så du låser/låser upp bilen enkelt med SnappCar-appen, och du checkar själv ut och in bilen när det passar dig. Nyckeln ligger i handskfacket och bilens exakta position syns i appen. Återlämnas på boendeparkering i Solna, Råsunda på parkering som är giltig i minst 48h. Djur är tillåtna men endast i bagageutrymmet och under förutsättning att de inte hårar, klöser eller lämnar andra spår eller doft. Du kan förvänta dig en städad och fräsch bil invändigt och oftast även tvättad utvändigt. I bilen finns en bildammsugare som kopplas till 12V-uttaget och våtservetter för enkel och snabb städning om det behövs.

Bra att veta
Diesel
Automat
5 Säten
Årsmodell 2014
100 fria kilometer per dag
+ KM 2.50 kr per extra km (exkl. avgift)

SnappCar Keyless

Öppna den här bilen med vår app utan att behöva möta upp bilägaren!

Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Vinterdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Fyrhjulsdrift Värmare Tonade rutor bak Genomlastningslucka Farthållare Parkeringssensorer Backkamera Backstartshjälp Bluetooth Bälteskuddar (2)

Bilens plats

Hej, jag heter Dan

Verifierad användareMedlem sedan 3 jan. 2016

Bilägare

Pappa i familjen som hellre cyklar än åker bil varför vår fina Passat inte behöver jobba så mycket. Så då delar vi gärna med oss av den i en härlig win-win där vi hoppas att våra hyrestagare får en finfin bilupplevelse till en bra peng.

Svarsfrekvens67 %
Uthyrd7x

5 omdömen

(*) (*) (*) (*) (*)

Kayla 11 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Abdirahman 10 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Abdirahman 6 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
S

Kayla 30 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Freja 19 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Skön bil att köra och Dan var supertrevlig! Synd att keyless-funktionen krånglade vid tillfället men inget som gick att göra något åt. Säkert löst till nästa gång! Kan absolut tänka mig att hyra igen.

Volkswagen Golf

295 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

350 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V40

370 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Golf

325 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)