Skoda Superb from Lisa

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Stockholm 2x rented out Owner

Rental by Lisa

Owner

About the car

En välutrustad Skoda Superb, Laurin & Klement Edition, perfekt för en familj att hyra över en helg eller rent av en vecka. Eller kanske är det en ordentlig loppisrunda som väntar eller bara ett blocketfynd som ska hämtas? Marknadens rymlilgaste kombi sas det när vi köpte den, vi två vuxna i familjen är 180 cm resp 198 cm långa och sitter utan problem bakom varandra vilket va vårt villkor när vi skulle resa ett litet barn. Idag är sonen fyra år och åker framlänges i den bilbarnstol som till vardags är installerad i bilen men vi har kvar alla bilbarnstolar fram till nuvarande vilka såklart kommer med vid behov. De flesta bekvämligheter finns i bilen såsom de flesta varningar och hjälpmedel under färd och vid parkering. Det finns värme i sätena och även kalluft för de varmare dagarna. Klädseln är mörkgrått läder, perfekt när man har småbarn i bilen. Vi bor intill Odenplan i höjd med Sabbatsbergs Sjukhus och bilen kommer med boendeparkering för hela Vasastan så där står ni gratis på gatan. Fotat med de dubbfria vinterdäcken på, sommarfälgarna är snyggare, lovar! Vår bil passar de flesta tillfällen då man sitter fem personer ypperligt bekvämt och man kan fälla hela eller delar av baksätet vid behov. Insynsskydd och lastnät sitter där som default men plockas enkelt bort vid behov. Vi är mycket flexibla! Finns det frågetecken är det bara att höra av sig!

Good to know
Diesel
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2019
200 free KM's per day
+ KM 2.00 kr per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Backkamera och sensorer både fram och bak, adaptiv farthållare, stay in lane hjälp, döda vinkeln varnare och mycket mer. Paraplyer i framdörrarna som ett av flera Bently-features L&K editionen av Skoda Superb kommer med, än så länge oanvända men de kommer kanske komma till användning en vacker (regnig) dag.

Car location

Hi, I am Lisa

Verified userMember since Mar 11, 2022

Owner

En liten familj med långa vuxna och därav ägare till en stor familjebil med gott om plats. Normalt finns en ordentlig framvänd bältesbarnstol installerad men andra bakåtvända bilbarnstolar för mindre barn finns att tillgå i samband med uthyrning om så önskas.

Response rate88 %
Rented out2x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Ulrika May 15, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Fiat 500

350 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo S60

525 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo S80

350 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Yaris

350 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)