Saab 9-3 från Johan

(*) (*) (*) (*) (*) 5 omdömen Stockholm 8x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Johan

Bilägare

Om bilen

OBS: Helt nya vinter-dubbdäck på samtliga fälgar samt Krocktestad Hundbur av märket MimSafe VarioCage Original Single (storlek X-Large) - En Exklusiv och välskött SAAB Aero 9-3 kombi med BOSE stora ljudsystem! Skön att köra och med körning i sport-mode liksom manuell körning för dig som föredrar det. Gott om utrymme med 5 platser samt stort bagageutrymme liksom SAAB original takräcken vid transport. Inbyggd stöd för telefon via Bluetooth samt medföljande sladd för att kunna spela dina favoritlåtar skön från Spotify eller Apple Music direkt från din smartphone.

Bra att veta
Diesel
Automat
5 Säten
Årsmodell 2008
200 fria kilometer per dag
+ KM 1.50 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Vinterdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Största BOSE-ljudsystemet, e-SID 2 m.m

Bilens plats

Hej, jag heter Johan

Verifierad användareMedlem sedan 13 juli 2020

Bilägare

På Gärdet, Östermalm bor jag och det är även här min härliga bil, en SAAB 9-3 Kombi finns! Älskar att köra och bilen går mycket fint, har nya fram och bakdäck liksom har en riktigt bra ljudanläggning! Inspirerad av Greta står bilen till ditt förfogande de dagar då jag inte använder den själv. Biltullar betalas vid återlämning via Swish. Önskar du extra trygghet kan du hyra min dashcam som filmar både framför liksom bakom bilen i 4K. Dashcamen hjälper dig automatiskt även vid körning genom att varna om bilen framför ligger för nära, om du kör för nära vägkanten m.m - Mycket smidigt och helautomatiskt! Kostnaden är endast 50kr per påbörjat dygn och betalas separat via Swish.

Uthyrd8x

5 omdömen

(*) (*) (*) (*) (*)

Madeleine 12 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Bra bil o trevligt bemötande

Maja 5 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Mycket vänligt och hjälpsamt bemötande av Johan. Bilen rymlig och trygg, perfekt för vår familj. Vi hyr gärna igen!

Magnus 1 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Andreas 26 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Johan är supertrevlig och har en riktigt fin bil med grym utrustning. Extremt tillmötesgående - kom till och med till mig med bilen och gick tålmodigt igenom in- och utcheckning tillsammans. Vovven fick gott om plats :) Skulle dock ha valt bort de där extrakamerorna för de pep så mycket. Fastnade i bilkö på vägen hem och jäklar vad det pep då, varje gång bilen framför började rulla :) Dock klart högre säkerhetsfaktor för oss alla och det är inget fel.

Marika 23 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Jättebra! Allt gick mycket smidig, bilen var rymlig och lätt att köra. Rekommenderar varmt! Trevligare och hjälpsamma ägare.

Nissan NV200

550 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Porsche Boxster

575 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo S60

540 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Mini Cooper Sd Countryman All

450 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)