Saab 9-3 från Alex

(*) (*) (*) (*) (*) 19 omdömen Skarpnäck 22x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Alex

Bilägare

Om bilen

Märkesdubbdäck är på nu. Lättkörd, pigg, bränslesnål och bra lastutrymme! Väldigt lätt bil att köra och är väldigt pigg. Bränsleförbrukning ca 0.8l blandad körning och ner till ca 0.6 motorväg om man kör snålt! Aux sladd med lightning adapter för iphone finns så man kan lyssna på egen musik. Finns även cd spelare och radio. Man kan höja och sänka volymen på ratten. Elinställd stol på förarsidan. Ac finns och fungerar. 2 ”cigg uttag” så man kan ladda 2 mobiler i bilen samtidigt. Perfekt bil för roadtrip eller ärenden! Kul att köra men ändå billig att köra. Rökning i bilen ej tillåten. Finns en parkeringsskada som syns på bild 2 och finns 2 sprickor i rutan som går igenom besiktning och inte är i synfältet. Se sista bilden. Bilen fungerar jättebra och jag har inte haft några problem med den. Finns i skarpnäck på tätorpsvägen. Böter, otankad eller trängselskatt bil kan tas på swish. Typ alltid tillgänglig att hyra ut.

Bra att veta
Bensin
Manuell
5 Säten
Årsmodell 2007
300 fria kilometer per dag
+ KM 1.50 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Vinterdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Aux sladd med lightning adapter för iphone

Bilens plats

Hej, jag heter Alex

Verifierad användareMedlem sedan 21 juni 2020

Bilägare

Hej! Jag heter Alex och pluggar till ecommerce manager. Jag tycker det är riktigt kul att hyra ut mina bilar så de inte bara blir ståendes. Jag försöker vara så tillgänglig och tillmötesgående som möjligt och det är bara fråga om du undrar något. Jag kan även leverara bilen direkt till dig ibland så det är bara fråga om det behövs.

Svarsfrekvens100 %
Uthyrd54x

19 omdömen

(*) (*) (*) (*) (*)

Sebastian 11 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
A good car and a good guy! I rented the car for a couple of weeks and everything worked as it should (even in the cold winter). Alex was kind enough to explain how everything works as this was my first time using SnappCar. He’s also very fast to respond to messages. 5/5 stars easily. I do recommend!

Rodi 14 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) ( )
Bra bemötande. Gick igenom alla viktiga delar. Bilen är dock lite äldre så vissa grejer är inte 100: Mycket buller när man kör, problem med att starta

Oskar 14 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Jenny 11 nov. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Jätte bra bil att köra. Bra pris och fin bemötande med bra kommunikation.

Henrik 18 okt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Fiat Tipo

375 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Saab 9-3

300 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Golf

400 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

300 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)