Saab 9-3 Se 5d 2.0i från Christoffer

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 omdömen Kalmar 0x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Christoffer

Bilägare

Om bilen

Bilen är fin och rullar bra på vägarna, Finns lite extra gas att få så akta er med pedalerna, kör ni normalt så drar den runt 1L/mil blandad körning. Farthållare finns. Bilen har extra helljus genom led-rampen, och med en väl uppgraderad ljudanläggning så kommer ni köra med ett leende dit ni ska. Det finns en subwoofer låda i skuffen med 2st 10" element, så bagage är begränsat till ca 60x120 meter där bak - går inte direkt fälla sätena då all musikutrustning sitter där. Det sitter ett tre-vägs system framme i bilen; diskanter, fullregister samt mid-bas i dörrarna. Allting är byggt professionellt och Ljudbyggaren har ställt in Alpine stereon med dom perfekta inställningarna - Det är bara att koppla upp mobilen till bluetooth eller med 3.5mm kabeln som finns tillgänglig. Där finns också en mobilhållare placerad i mitten ovanför stereon med trådlös laddning - passar många modeller, och har ni inte trådlös laddning finns det ett usb-uttag att nyttja - följer med en usb-c kabel att nyttja. Där är solskydd bak för att göra det lite trevligare under varmare perioder, sitter just nu original 16" med vinterdäck på, men kommer snart bytas till 18" sommardäck (bild). Bilen har en fast dragkrok så det är bara att koppla på och köra. Bilen har gått ca 16500 mil (främst långa sträckor) men står numera mest i garaget, använder den mest för längre resor eller storhandel några ggr i månaden. Så det finns stor möjlighet att låna den lite längre perioder. Det sitter helt nya bromsar och kopplingen är också nyligen bytt. Precis börjat använda SnappCar men ska undersöka nyckelfri öppning, tillsvidare är det handräckning som gäller men jag kan vara tillgänglig nästan när som helst med lite förvarning. Får ni p-böter eller liknande är det er räkning annars skickas en faktura följt av inkasso kort därefter till er. Jag rekommenderar att ta det försiktigt vid kanter när sommardäcken är på, trottoarkanter vid parkering är livsfarliga och skador på fälgarna kommer synas i efterhand; vi tar gemensamt bilder på alla 4 och sedan kollar jag mot dom och att allt är som när ni fick bilen - städad och hel inuti mm.

Bra att veta
Bensin
Manuell
4 Säten
Årsmodell 2007
150 fria kilometer per dag
+ KM 2.00 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Vinterdäck
Takbox
Övriga tillbehör

3-vägs stereo med 2x 10" sub. Sätena har halvt läder och tyg i mitten, så att ni är medvetna om det är avgörande. Hållare till mobilen för enkel gps-navigering med inbyggd trådlös laddare, finns även usb-uttag 2A att nyttja med er egen sladd, finns usb-c att tillgå i bilen redan. Stereon kopplas enkelt in genom bluetooth eller 3.5mm sladden som finns också. Där finns tids-snurra för den sortens parkeringar och papper att använda i bagaget om någon olycka är framme och något behöver torkas upp.

Bilens plats

Hej, jag heter Christoffer

Verifierad användareMedlem sedan 11 mars 2020

Bilägare

Jag studerar & åker buss ofta, bilen står i garage, men tack vare mina flexibla tider & främst studier hemma så kan jag ofta hyra ut bilen större delen utav dagen & många helger.

Uthyrd0x

0 omdömen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )