Renault Kangoo från Kristofer

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 omdömen Uppsala 0x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Kristofer

Bilägare

Om bilen

Denna lilla el-skåpbil passar perfekt för mindre flyttar i och runt Uppsala eller större inköp. Priset inkluderar el och batteriet räcker för minst 7 mil stadskörning (ev. lite mindre vid landsväg: över 90km/h). Körning Bilen är automat och väldigt enkel att köra. Då den är elektrisk hörs inget ljud då tändningen är på, istället lyser en grön GO lampa på instrumentpanelen. Om den inte tänds så kontrollera att växelspaken står på P och försök igen. Vi rekommenderar att man kör med Eco mode för att få maximal räckvidd, vid eco-mode är maxhastigheten 95km/h och den sätts på/av med en knapp nere till vänster under rätten. Status visas med ett E till höger på instrumentpanelen. Lastutrymme Med de bakre sätena nedfällda är lastutrymmet mellan 210 och 230 cm djupt beroende på hur främre säten är inställda. 115cm brett och 115cm högt. Även 120madrasser med träram och liknande går enkelt in antingen genom att vinkla den lite eller genom att lasta den lite högre upp där bredden är över 120. Det går även att köra med öppen bakdörr om allt inte får plats på längden. Utrustning Ett enkelt flyttkit finns i bilen med spännband, gummistroppar och två gamla mattor. Se bilder. Laddning Ni behöver inte ladda bilen innan återlämning. Om ni behöver lite extra räckvidd så går att ladda i ett vanligt eluttag (ca 13km på 1h laddning) eller ett elbilsuttag som det finns gott om i Uppsala (ca 20km på 1h laddning). Kablar medföljer. Bilen går inte att "snabbladda". Vinterkörning Vintertid är bilen utrustad med dubbdäck och det finns även en dieselvärmare som gör att räckvidden bibehålls även vintertid. Denna sätts på med en knapp nere till vänster om ratten på den högra av de två knapparna. En liten orange lampa på knappen indikerar att den är på.

Bra att veta
Elektrisk/hybrid
Automat
5 Säten
Årsmodell 2013
150 fria kilometer per dag
+ KM 1.50 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Dubbdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Det finns ett robust mobilfäste som gör det enkelt att anväda egen mobil för GPS-navigering genom appar som Waze eller Google maps

Bilens plats

Hej, jag heter Kristofer

Verifierad användareMedlem sedan

Bilägare

Vi hyr ut vår elvan, perfekt för mindre flyttar eller en sväng till IKEA. Då vi bor på landet har vi bilen hos vänner i Uppsala (tryffelvägen) som ofta kommer hjälpa till med nyckelöverlämning och laddning.

Uthyrd0x

0 omdömen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Nissan Qashqai

425 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

BMW X3 3.0d

565 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V70

700 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)