Nissan e-NV200 Evalia från Jakob

(*) (*) (*) (*) (*) 3 omdömen Visby 3x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Jakob

Bilägare

Om bilen

Denna bil är den perfekta kombinationen för dig som vill ha el-bil men ändå vill "få plats med allt", här finns gott om utrymme för både passagerare och saker. Bilen hämtas vanligtvis vid österport, på parkeringen mittemot Handelsbanken. Den går vanligtvis även att hämta/lämna nere vid inre hamnen eller vid färjeterminalen. Hör av dig så vi får arra detta på bästa sätt, oavsett om du vill hyra för enstaka resa eller under längre period.

Bra att veta
Elektrisk/hybrid
Automat
4 Säten
Årsmodell 2017
100 fria kilometer per dag
+ KM 2.00 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Dubbdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Säg till om du behöver 7 säten så monterar jag in det. Vanligtvis har jag 4 säten monterade för att kunna transportera t ex en cykel med längd på 180 cm. Jag har också vanligtvis en bil-barnstol, säg till om jag ska montera ur den tack.

Bilens plats

Hej, jag heter Jakob

Verifierad användareMedlem sedan 3 jan. 2016

Bilägare

Hej jag hart stort miljöintresse och låter dig gärna hyra min "el-minibuss", eller vad man ska kalla det. Kanske funderar du på att köpa en el-bil? I så fall berättar jag gärna mer om mina erfarenheter. Hör gärna av dig med frågor.

Uthyrd3x

3 omdömen

(*) (*) (*) (*) (*)

Paul 24 feb. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Björn 10 nov. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Otroligt service- och samarbetsinriktad! Trevlig och väldigt smidig att jobba med. Har ingen kritik alls att komma med, så jag rekommenderar Jakob och hans e-NV200 Evalia varmt!

Martin 14 okt. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Mycket över förväntan.