Mazda 3 from Elias

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Järfälla 2x rented out Owner

Rental by Elias

Owner
Image of the car that can be rented

About the car

En liten och pigg bil med en 2.0 l motor och 150hk. Väldigt bra bagage för att vara en sån liten bil. Växeln funkar som den ska, men är inte lika mjuk som vanliga bilar när man ska växla mellan växlarna. Funkar annars klockrent! Bilen har gått cirka 15 000. Baksätet kan fällas ner så man får plats med en IKEA handling. Trängselavgift betalas via swish vid utcheckning. Motorvärmare finns installerad i bilen för de kallare nätterna.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2008
100 free KM's per day
+ KM 1.50 kr per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Elias

Verified userMember since Oct 31, 2021

Owner

Jag heter Elias och är 32 år gammal. Skaffade mig precis en ny bil och tänkte därför börja hyra ut min lilla bil som jag använt för pendling. Därför registrerade jag mig hos SnappCar och hoppas att någon annan kan få någon nytta av min bil för en billig peng.

Response rate50 %
Rented out2x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Bo Jul 4, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
Elias var trevlig, hjälpsam och flexibel. Bilen fungerade bra, men jag var smått oroad av låg luftnivå i högre bakdäck, lätt darrande ratt på motorväg ibland samt svaga men konstiga ljud från något vid ojämn asfalt på motorväg. Det fanns några skador på bilen som inte stod med i annonsen (lätt karossskada samt repor här och där) som vi registrerade tillsammans vid incheckning. Allt gick ganska smidigt och metodiskt. Bra upplevelse men inte perfekt.

Nicolas Dec 7, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Elias var väldigt tillmötesgående! Snabb på att svara, smidig in-och utcheckning och bilen rullar som den ska. Tack för din support!

Fiat 500

350 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Aygo

350 kr per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Astra 1.6

275 kr per day

(*) (*) (*) (*) (*)