Kia Niro van Madelene

(*) (*) (*) (*) ( ) 1 beoordelingen Knivsta 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Madelene

Verhuurder

Over de auto

Kan hämtas och lämnas på Arlanda flygplats vardagar enl. ö. Köpte denna Kia Niro hybrid (el/bensin) ny i mars - 2018. Den laddar upp sig själv vilket hjälper miljö och plånbok. Jag är supernöjd med bilen som dessutom är tystlåten 👌🏼. Barnstol 2-4 år samt från 4 och uppåt finns att låna. Säg till innan.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2017
100 vrije KM's per dag
+ KM 2.00 kr per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Motorvärmare och kupévärmare samt barnstol finns att låna (2-4 år + 4-6 år ca) om du säger till innan.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Madelene

Geverifieerde gebruikerLid sinds 20 okt. 2018

Verhuurder

Jag har en ny Kia Niro hybrid (el/bensin) som laddar upp sig själv vilket hjälper miljö och plånbok. Jag är supernöjd med bilen som dessutom är tystlåten 👌🏼. Jag väljer att låna ut min bil av flera anledningar. Det är ju helt toppen att kunna låna en bil tillfälligt om man inte har behovet eller möjligheten till en egen tänker jag, och så spar vi samtidigt på både miljö och plånbok. Jag har en (snart) 5-åring varannan vecka och då använder vi oftast bilen ganska mycket, men när jag inte gör det så kan ju någon annan använda den och jag får ett litet bidrag till kassan - win-win :) Jag jobbar på Arlanda flygplats Må-fr så upphämtningsplats kan även vara där. Hör av er med förslag!

Auto verhuurd1x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Klas 5 jan. 2019

(*) (*) (*) (*) ( )
• fin bil (precis som beskriven) och välstädad! • Madelene, reko & trevlig. "strulfritt" blev lite "sista minuten" rörigt vid "boknings-accept" & utlämning, men allt löste sig bra. rekommenderas!

Volvo V70

350 kr per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )