Kia Niro från Madelene

(*) (*) (*) (*) ( ) 1 omdömen Knivsta 1x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Madelene

Bilägare

Om bilen

Kan hämtas och lämnas på Arlanda flygplats vardagar enl. ö. Köpte denna Kia Niro hybrid (el/bensin) ny i mars - 2018. Den laddar upp sig själv vilket hjälper miljö och plånbok. Jag är supernöjd med bilen som dessutom är tystlåten 👌🏼. Barnstol från 4 och uppåt finns att låna. Säg till innan.

Bra att veta
Elektrisk/hybrid
Automat
4 Säten
Årsmodell 2017
300 fria kilometer per dag
+ KM 2.00 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Dubbdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Motorvärmare och kupévärmare samt barnstol finns att låna (från 4 år- ) om du säger till innan.

Bilens plats

Hej, jag heter Madelene

Verifierad användareMedlem sedan 20 okt. 2018

Bilägare

Jag har en ny Kia Niro hybrid (el/bensin) som laddar upp sig själv vilket hjälper miljö och plånbok. Jag är supernöjd med bilen som dessutom är tystlåten 👌🏼. Jag väljer att låna ut min bil av flera anledningar. Det är ju helt toppen att kunna låna en bil tillfälligt om man inte har behovet eller möjligheten till en egen tänker jag, och så spar vi samtidigt på både miljö och plånbok. Jag har en (snart) 5-åring varannan vecka och då använder vi oftast bilen ganska mycket, men när jag inte gör det så kan ju någon annan använda den och jag får ett litet bidrag till kassan - win-win :) Jag jobbar på Arlanda flygplats Må-fr så upphämtningsplats kan även vara där. Hör av er med förslag!

Uthyrd1x

1 omdömen

(*) (*) (*) (*) ( )

Klas 5 jan. 2019

(*) (*) (*) (*) ( )
• fin bil (precis som beskriven) och välstädad! • Madelene, reko & trevlig. "strulfritt" blev lite "sista minuten" rörigt vid "boknings-accept" & utlämning, men allt löste sig bra. rekommenderas!

Toyota RAV4

300 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volvo V70

350 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )