Ford Focus C-Max från Emma

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 omdömen Stockholm 0x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Emma

Bilägare

Om bilen

Välkommen till en rymlig och luftig etanolhybrid med 11000 mil bakom ratten, rejält med packutrymme, och dragkrok. Baksätet kan fällas ner så att man får plats med både Hornbach-rundan och en tur till IKEA. Mer lyx: AC, elhissar för alla sidofönster, radio och CD-spelare, mobilhållare för förarsätet, baksätet har fällbara brickor för mellanmål, och dubbla platta-hållare! Boendeparkering ingår för område Ö (Östermalm) zon 2 och 3. Två bälteskuddar för större barn medföljer. Trängselavgift betalas med swish vid utcheckning. Bilen har nyckelfri centralöppning så du behöver bara boka och hämta/öppna bilen på plats med appen.

Bra att veta
Elektrisk/hybrid
Automat
4 Säten
Årsmodell 2008
100 fria kilometer per dag
+ KM 2.00 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Dubbdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Bensin- och etanolhybrid Mobilhållare förarplats Färddator med farthållare Utfällbara mellanmålsbrickor bak dubbla skärmhållare 2 X bälteskuddar, större barn CD-spelare eluttag i bakluckan Elhissar fönster

Bilens plats

Hej, jag heter Emma

Verifierad användareMedlem sedan

Bilägare

Hej, kul att du har hittat till mig! Jag heter Emma och bor i Ruddammen, Stockholm, med min dotter 8 år och sambo. Gillar att köra aerobics, simma och cykla. På sommaren blir det en del segling. Jag behöver inte bil så pass mycket att jag skulle vilja äga en, men då och då kommer fyra hjul och lite bagageutrymme ändå till pass!

Uthyrd0x

0 omdömen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Skoda Octavia

465 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Bora

400 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

350 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Mondeo 2.0

360 kr per dygn

(*) (*) (*) (*) (*)