Audi A1 1.6TDI från Emanuel

(*) (*) (*) (*) (*) 2 omdömen Ekerö 2x uthyrd Bilägare

Hyrs ut av Emanuel

Bilägare

Om bilen

Liten och smidig bil med mycket hög komfort och kvalitetskänsla. Lätt att köra med sitt lilla format. Samtidigt har den 105 hästkrafter vilket ger tillräckligt med kraft när det behövs. Sportchassi som gör bilen lite lägre och att den ligger mycket stadigt på vägen. Bilen drar ca 4,4 liter/10 mil vid normal stadskörning. Bra skick och fräsch inredning. Du sitter i bekväma sportstolar. Båda stolarna är justerbara i höjdled och med justerbart svankstöd. Gott om benutrymme fram även för långa personer. I baksätet är det ganska trångt. Bak finns säte för två personer. Barn och korta vuxna sitter bra i baksätet men är man lite längre slår huvudet i taket (händer för mig som är 186cm). Baksätet kan fällas för större bagageutrymme och då blir det plant lastgolv. Utöver vanlig utrustning man kan förvänta sig av en modern bil finns bland annat automatisk klimatanläggning, regnsensor, farthållare, färddator, multifunktionsratt, mobilhållare med trådlös laddning, aux-uttag 3.5mm, start/stopp-system och larm. Nödvändig säkerhetsutrustning finns såklart med antisladd och diverse olika airbags runtom och för alla passagerare. Brandsläckare finns i bilen. Kostnader som trängselskatt, parkeringsböter, tullavgifter och liknande tar jag betalt för vid utcheckningen via Swish.

Bra att veta
Diesel
Manuell
4 Säten
Årsmodell 2011
300 fria kilometer per dag
+ KM 1.50 kr per extra km (exkl. avgift)
Förhållningsregler
Barn
Rökning
Ta bilen utomlands
Husdjur
Tillbehör
Aircondition
GPS
Lädersäten
Dragkrok
Vinterdäck
Takbox
Övriga tillbehör

Regnsensor, farthållare, färddator, multifunktionsratt, mobilhållare med trådlös laddning, aux-uttag 3.5 mm, start/stopp-system och larm.

Bilens plats

Hej, jag heter Emanuel

Verifierad användareMedlem sedan 3 jan. 2016

Bilägare

Har en extrabil i familjen som jag använder vid behov, men oftast står den bara parkerad. Den hålls i gott skick och är trevlig att köra. Du är välkommen att hyra den av mig för både kortare och längre perioder.

Uthyrd2x

2 omdömen

(*) (*) (*) (*) (*)

Petra 10 juli 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Gustav 21 juni 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Användaren skrev ingen kommentar

Volkswagen Golf Plus

395 kr per dygn

( ) ( ) ( ) ( ) ( )