Hyr en bil av en privatperson - helförsäkrad via If

Billigt, nära och enkelt

Ny på SnappCar?

Se hur det funkar!

Försäkrat av

Välj mellan över 4000 bilar på SnappCar

Användarberättelser

Här är några av våra många användarupplevelser:

"En helt fantastisk och oväntat rymlig bil som tålar små och stora äventyr, samt en väldigt spontan och tillmötesgående ägare! Tip top. Tack!"

Veronika hyrde en Volkswagen av Oliver

SnappCar Keyless

Med SnappCar Keyless kan du hyra ut din bil utan att lämna över nyckeln.

Läs mer

Hyr en bil via SnappCar och upplev alla fördelarna:

Helförsäkring

Med en helförsäkring från If har du skydd mot alla trafikskador och olyckor. Självklart är dina medpassagerare också försäkrade!

Läs mer
Vägassistans 24/7

Om du skulle få problem med bilen får du hjälp oavsett när på dygnet det är. Vi tillhandahåller hjälp över hela Europa, så du alltid kan fortsätta din resa.

Läs mer
Granskade medlemmar

SnappCar gör alltid noggranna kontroller av nya användares identitet och online-information. På så sätt kan vi säkerställa och upprätthålla ett pålitligt community.

Läs mer
Prisvärt

Att hyra genom SnappCar är 30-50 % billigare än att hyra genom en vanlig biluthyrningsfirma och oftast närmre. Inga avgifter för dragkrok, barnsäten, eller takbox.

Läs mer

Press & Media

Billig biluthyrning

Visste du att 5 miljoner bilar i Sverige står stilla i genomsnitt 23 timmar om dagen? Genom att dela på de bilar som finns vill vi minska det problemet. Genom SnappCar kan du hyra en bil från privatpersoner där du bor. Så här funkar det

Bildelning på SnappCar

När du delar din bil med andra försäkras både din bil och hyrestagaren. Användare granskas först för att kunna använda SnappCar och uppnå försäkringsvillkoren.

Att använda SnappCar som bilpool och alternativ till egen bil

Att hyra en bil på SnappCar är ofta billigare än hos traditionella hyresföretag. Använder du å andra sidan SnappCar regelbundet så sjunker priset ännu mer och tillgängligheten ökar. Läs mer här om att använda SnappCar som bilpool. I 80% av fallen så återkommer hyrestagare till samma bil och bilägare delar som regel till 4-5 återkommande hyrestagare.

Tillgänglighet och garantier

SnappCar är inte bästa alternativet överallt, men bor du t.ex. i Uppsala,Göteborg, Malmö, eller Stockholm vet vi att vi både har bättre tillgänglighet och du får bil snabbare än andra alternativ. I motsats till andra hyrföretag har vi inte direkta garantier på exakt bil, men får du inte bilen har bokat får du alltid pengar tillbaka plus en ny hyra.

Keyless - dela bil utan nyckel

Vill du hyra ut din bil men har svårt att få ihop det? Då kan du antingen välja strikta ramar för både vem och exakt vilken dag och tid på dagen du kan tänka dig lämna ut din bil eller för en ännu smidigare utlämning kan du dela din bil nyckellöst, genom att vi utrustar din bil. Läs mer om Keyless, utan nyckel.